Vi får besök av kreatören Lise som visar hur man ritar bokstäver med hjälp av roliga, härliga pennor och en stor dos kreativitet. Förutom att testa dig fram med olika papper och pennor kommer du få designa din egen poster eller mugg. Vi bjuder dessutom på pizza.

När? 20 februari. Pizza serveras kl.11:30 och workshopen startar kl.12:00 och slutar kl.15:00. Du väljer själv om du vill stanna hela tiden eller bara skapa en stund.

Var? Valdemarsviks sparbank, nere i banklokalen (sisådär fem steg från kaffemaskinen ;) ) 

För vem är workshopen? Den riktar sig i första hand till sportlovslediga ungdomar men även om du inte stämmer in på den beskrivningen är du såklart välkommen ändå.

Vem är Lise? Lise är kreatören som skapar kommunikation med hjälp av ritade bokstäver. Hennes verk pryder allt från bröllopsinbjudningar till byggnader. Läs mer på hennes hemsida eller Instagram.

Till vem anmäler jag mig? Anmäl dig till Mia Bergvall via eller telefon. Det går också bra att smsa till 0738155932. Uppge hur många ni är som kommer och gärna om någon av er har någon kostavvikelse. Anmäl dig senast torsdag 15/2.