Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi bygger ut mobilbanken företag

Nu med nya smarta funktioner som ger dig kontroll på vad som händer. Betala e-fakturor,
få bankgiroprognos och fördjupad transaktionsinformation.

Kom igång

Stäng

1. Ladda ner

Ladda ner appen för:

2. Öppna appen

Klicka på ikonen för appen. Följ instruktionerna på skärmen.

Klicka på ikonen för appen och välj din Sparbank. Följ instruktionerna på skärmen.

3. Logga in

Det finns fyra olika sätt att logga in: personlig kod, Mobilt BankID, säkerhetsdosa och företagskopplad dosa.

Stäng

Mobilbanken företag

Säg hej då
till personlig kod

Personlig kod kommer tas bort som inloggningsmetod till internet- och mobilbanken under 2015. Istället loggar du in med Mobilt BankID. Mobilt BankID ger tillgång till fler tjänster. Mobilt BankID beställer du internetbanken privat, under Tillval eller i mobilbanken privat under – Inställningar.

Stäng

Mobilt BankID

Bra anledningar att skaffa mobilbanken företag

Med företaget på fickan sköter du företagets ekonomi, när du vill och var du vill. Håll koll på likviditeten, gör betalningar och överföringar och handla med både aktier och fonder. Dessutom kan du ta reda på information om andra företag och få flera push- notiser för bättre koll.

Vill du veta mer om alla fördelar och nyheter i mobilbanken Företag? Bläddra vidare!

Koll på företagets ekonomi

Företagets konton, sparande och lån är samlade på ett ställe, så att du snabbt och enkelt får en översikt. Bankgiroprognos visar vilka pengar som kommer in under dagen och du kan få mer detaljerad information om varje transaktion och IBAN och BIC. Och för dig som är enskild näringsidkare kan det inte bli enklare att kolla saldot. Det är bara att skaka.

Smidiga betalningar och överföringar

Betala fakturor och e-fakturor, göra överföringar till egna och andras konton. Du kan också se aktuella överföringar och betalningar. När du överför pengar mellan företagets konton är det bara att dra med fingret och släppa. Klart!

I mobilbanken företag har du samma behörighet som i internetbanken företag. Du kan enkelt förbereda en betalning, eller kontrasignera en betalning som din kollega har förberett, när det passar dig bäst. Skanna fakturan och gör betalningar smidigt med skannern.

Handla värdepapper och fonder direkt i mobilen

Spara och placera får du en bra översikt över företagets innehav. Här kan du köpa och sälja fonder och värdepapper, få notiser vid Trigger/Stop Loss och prenumerera på aktieanalysnotiser, se status på order och avslut och ta del av bankens analyser och rekommendationer. Du kan också skapa din egen favoritlista med fonder och aktier och jämföra med andra index eller värdepapper i tydliga diagram.

Har du aktiebolag kan du se både innehav och orderstatus på Kapitalförsäkringar. Och för dig som är enskild näringsidkare kan du enkelt spontanspara när du har skakat fram saldot.

Ta reda på information om andra företag

Nu kan du se vem som är firmatecknare direkt i din mobil. Dessutom tar du del av bokslut och nyckeltal, utan att behöva logga in. Funktionen Företagsinfo hämtar information från UC och ger dig både en överblick och mer detaljerade uppgifter.

Andra smarta funktioner

Mobilbanken företag har fler fördelar! Under kalkyler kan du räkna på ett billeasingavtal i Billeasingguiden. Arbetar du med fler företag kan du välja vilket du vill se när du loggar in. Du kan kolla vad den aktuella valutan är värd i valutaomvandlaren och hittar också bra telefonnummer, information om kontor och öppettider.

Självklart finns det ännu mer att upptäcka. Längre ner på sidan ser du hur du använder alla smarta funktioner.

Nyheter i mobilbanken företag

Nyheter i den senaste versionen:

  • » Betala e-faktura
  • » Notis vid inkommen e-faktura
  • » Bankgiroprognos för ankommande bankgirobetalningar
  • » Detaljerad transaktionsinformation
  • » Information om IBAN och BIC
  • » Valutaomvandlare

Längre ner på sidan kan du läsa mer om funktionerna.

Vi har fler appar

Här är flera appar och tjänster som kan göra din vardag enklare.

Mobilbanken

Mobilbanken

Mobilbanken iPad

Mobilbanken iPad

ung

Mobilbanken ung

Swish – ta betalt enklare

Swish företag

Bank-id

Mobilt BankID

Mobilbanken Företag

e-kort

Stäng Skriv ut