Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Niklas Wikegård

Inspirationskväll för näringslivet

Onsdag 23 november kl. 18.30-21.30 i Folkets Hus, Valdemarsvik

Valdemarsviks kommun och Valdemarsviks Sparbank bjuder in till en kväll i framåtandans och framtidstrons tecken. Med både välsmakande råd och besk medicin kommer ni garanterat gå stärkta från kvällen.

Vi erbjuder tuffa matcher och raka puckar ifrån idrottens värld genom Niklas Wikegård. Hans resa som spelare, tränare och numera expertkommentator inom ishockeyns absoluta elit, har gett honom en stor kunnighet i att nå sina mål, bygga samarbete för framgång och hur man blir en vinnare. 

Program:

  • Niklas Wikegård, spelare, tränare och expertkommentator inom elitishockey: Vikten av en gemensam värdegrund och hur man skapar ett vinnande tillstånd.
  • Peter Särud, vd, Cityutvecklare Linköping City Samverkan AB: Erfarenheter, utmaningar och framgångsfaktorer.
  • Mats Helander, Östsam, Samordnare infrastruktur och framtida regions indelning: Vad händer och hur påverkas Valdemarsvik av en regionindelning?
  • Niklas Wikegård vs Lars Bäckman, Bertil Eklund och Erland Olausson. En match med nya majoriteten i Valdemarsvik du inte vill missa!
  • Vi korar och hyllar:

Årets företagssatsning
Årets insats som för Valdemarsviks kommun framåt
Årets unga företagare
Årets butik

 

Klicka här för att anmäla dig (senast 16/11)

 

Har du frågor?

Dessa besvaras via mail till

Hans Lorentzon hans.lorentzon@valdemarsvik.se

Roger Östling på roger.ostling@valdemarsvikssparbank.se

 

Varmt välkommen!
 

Inspirationsdag

Stäng Skriv ut