Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Valdemarsviks Sparbank

Betaltjänster

Det finns olika sätt att betala på.

Betala räkningar via giro eller Internet. De nya metoderna kräver litet nya vanor, men är enkla, snabba, säkra och ger dig en bra överblick.

Prova gärna vår senaste nyhet, att swisha pengar mellan mobiler. Du kan swisha till familj och vänner, ta betalt för prylar eller betala tillbaka ett lån till en vän.

Kontakta oss gärna för personlig rådgivning och mer information.

Våra betaltjänster

Internetbanken

Sköt dina betalningar när och var du vill via internetbanken. Du får en bra överblick på kommande och genomförda betalningar.

e-faktura

Med e-faktura får du dina räkningar samlade i internetbanken. Det ger kontroll, överblick – och du missar ingenting.

Kort sammanfattning

Mobilbanken

Du som är på språng kan göra dina bankärenden via mobilen eller via din iPad. Mobilbanken är alltid nära till hands - och kostnadsfri!

Swish

Swish är en tjänst som gör det enkelt för privatpersoner att skicka och ta emot pengar via mobilnumret. Pengarna kommer in på mottagarens konto direkt.

Läs mer

Telefonbanken

Din telefon blir som vilket bankkontor som helst, alla dagar dygnet runt. Ta kontakt med kontoret på Valdemarsviks Sparbank  för att bli ansluten.

Autogiro

Med autogiro dras betalningen automatiskt på rätt dag. Ett enkelt sätt att betala återkommande räkningar som till exempel hyran och telefonen.

Kort sammanfattning

Girobetalning

Internet behövs inte för att betala räkningar via bank- och plusgiro. Girobetalning är till för dig som inte har tagit klivet in i datavärlden.

Kort sammanfattning

 

Stäng Skriv ut